Forsiden
Gårdsbutikken
Ansatte
Våre planter
Om oss
Stilling ledig
Job opportunities
Nesodden som arbeidssted
Kontakt oss
[Du står her: Våre planter/Inneplanter]

 


Calandiva

Calandiva er en mer ekslusiv og trendy utgave av Kalanchoë, eller ildtopp som den kalles på norsk.  Med de fylte blomstene minner den litt om en rose, men den har mye lengre holdbarhet. Disse plantene har vi i produksjon året rundt, og du får dem i et utall farger og størrelser. 

Pink Passion

Callisia 'Pink Passion' heter denne yndige planten. Den trenger lite vann og skal kun vannes undenifra. Planten tåler å stå inne i rommet,

men den beholder den fine rosafargen sin best i mye dagslys i nærheten av et vindu.🌿

Krysantemum

Krysantemum er hovedkulturen til Schrader Gartneri. Den produseres hele året, men har pauser til jul og i mai. Sortene varierer igjennom sesongene, og spesielt på høsten er det mange varianter å velge mellom. 

Krysantemum - Candy Cryss

Candy Cryss er en storblomstret variant av krysantemum. Den dyrkes og beundres nettopp for denne ene store blomsten i toppen. Den hvite varianten har vært en stor suksess, men det kommer flere farger og former. En flergrenet variant vil også komme i produksjon i 2016.  

Gerbera

Fargerike små soler i et vell av farger. Vi lager tre forskjellige størrelser; Mikro i 11cm potte, Midi i 12cm potte og den store Garvinea i 17cm potte. 

Celosia

I stuen, på terassen eller på et beskyttet solrikt sted i hagen - Celosia passer over alt. De mørkegrønne bladene utgjør en flott kontrast til de fargerike blomstene, og de passer fint i samplanting med andre sommerblomster. Her ser du litt av våre standard-/og trend-varianter. 

Celosia på Facebook: www.facebook.com/media/set/


 

 
 
 WebPublish - Bysant AS          
Schrader Gartnteri