Forsiden
Gårdsbutikken
Ansatte
Våre planter
Om oss
Stilling ledig
Job opportunities
Nesodden som arbeidssted
Kontakt oss
[Du står her: Nesodden som arbeidssted]

Nesodden som arbeidssted

Mildt klima – rik natur
Nesodden er en halvøy rett utenfor Oslo, med lang kystlinje, mange badeplasser og en rik natur. Klimaet på Nesodden er mildt med en kort vinter. I tillegg til at det er kort vei til hovedstadens kulturtilbud kan du nyte naturen, fiske langs kysten og delta på lokale idretts og kulturtilbud.
     

Foreningsliv

Nesodden har idrettshall, kunstgressbane og en rekke idrettsaktiviteter du kan delta på. Se mer på: 

hjemmesiden til Nesodden Idrettsforening

Det er en rekke kultur og foreningstilbud i kommunen. Se oversikten over: foreninger på kommunens   hjemmeside.

             

Tangen Nærsenter har mange butikker som dekker de fleste behov. Rett over veien ligger kommunehuset Tangenten. Mange av de kommunale funksjonene holder til her, blant annet et stort bibliotek, kulturskole og helsestasjon.

Nesoddbåten tar deg fra Tangen Brygge til Oslo sentrum på 20 minutter


Natur tilgjengelig for alle 

Langs Nesoddens kyst er den en rekke fine badeplasser, det er gode fiskeplasser for sjøørret, torsk, makrell, sei og lyr med mer. I skogene rundt Oslo er det mer enn 500 fiskevann med ørret som dekkes av et fiskekort til 400,- per år. Se fangstrapporter  her

      

I skogen er det muligheter for sykling, løping, riding, jakt og ski. Skogen er rik på sopp, bær og nyttevekster. 

Fritidsaktiviteter

Nesodden ligger sentralt plassert og det er muligheter for deg og din familie å delta i en rekke aktiviteter. En liten alpinbakke med kunstsnø ligger få minutter fra Schrader Gartneri. Ellers er Varingskollen og Tryvann skisenter nær Oslo og Kongsberg skisenter 1,5 timers kjøring fra Nesodden. 

Mer informasjon om skiaktiviteter finner du på: skiinfo.no 

Det er to ridesentre på Nesodden med kurs og enkeltimer og det er Golfbaner flere steder i nabokommunene. Innenfor en times kjøring fra gartneriet finnes flere mindre byer og tettsteder med ulike tilbud som shoppingsentre, badeland, bowling, kino,  fornøyelsespark og et utall kulturtilbud for enhver smak.

 

Har du en hobby eller interesse du vil dyrke videre på Nesodden? Spør oss så skal vi se om det er et tilbud for deg her. Vi hjelper også deg og dine familiemedlemmer med informasjon om bolig, skole, barnehage, utdanning med mer.


 

 
 
 WebPublish - Bysant AS          
Schrader Gartnteri