Forsiden
Gårdsbutikken
Ansatte
Våre planter
Om oss
Stilling ledig
Job opportunities
Nesodden som arbeidssted
Kontakt oss
[Du står her: Stilling ledig]

Er du en faginteressert gartner?

 
Vi er en bedrift med fokus på faglig kompetanse og er alltid interessert i fagpersoner som ønsker å jobbe med å drive frem kvalitetsblomster. Det å jobbe med produktutvikling og hjelpe oss med å levere kvalitetsblomster som utkonkurrerer billig import er en krevende, men også givende oppgave. Per i dag er vi godt bemannet, men hvis du er interessert hører vi gjerne fra deg.  Vi behandler alle henvendelser diskret og du vil bli kontaktet straks vi får en åpning.

Vi utvikler studenter

Mange studenter har gjennom tiden vært utplassert hos oss for gjensidig nytte og erfaring. Hvis du studerer og trenger studieplass, ta kontakt med oss.

Sesong- og deltidsjobb

Schrader Gartneri er i full drift hele året og det er stadig behov for arbeidskraft. Vi har ofte behov for deg som vil jobbe deltid og være med å avlaste oss ved topper og for sesongarbeidere som kan jobbe fulltid deler av året. Hvis du vil kan vi sette deg opp på en liste og ta kontakt ved behov. Hvis du liker arbeidsoppgavene og føler at du vil lære mer så er mulighetene mange for deg som vil og ønsker å ta ansvar. Send oss en e-post med informasjon om hva som er dine ønsker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 
 
 WebPublish - Bysant AS          
Schrader Gartnteri