Forsiden
Gårdsbutikken
Ansatte
Våre planter
Om oss
Stilling ledig
Job opportunities
Nesodden som arbeidssted
Kontakt oss
[Du står her: Våre planter]

Oversikt over planter vi produserer og tips om stell

Grovt sett deler vi våre kulturer inn i to grupper, inneplanter og utplantingsplanter.

På dissse sidene kan du lese litt om plantestell og egenskapene til de ulike blomstene vi produserer. På sikt kanskje du som er sluttbruker av disse sidene vil gi oss noen tilbakemeldinger og sende oss et bilde av hvordan du har brukt våre planter i hagen, verandakassen eller inne. Om du ikke finner svar på dine spørsmål om plantene våre på disse sidene, er du velkommen til å spørre vår selger Elisabeth, eller ta kontakt på Facebooksiden vår.

Uteplanter - Fra liten spire til frodig hage

En av de beste tidene på året er når frosten slipper taket og du kan begynne å pusle i hagen. Schrader Gartneri tilbyr både tradisjonelle sommerblomster og et variert utvalg av stauder. Vi er i stadig utvikling, og sommeren 2016 kommer vi også til å by endel krydderurter. Les mer om våre uteplanter.

Inneplanter - La sommeren vare året rundt

Levende planter har i mange tiår hatt en naturlig plass i de norske hjem. Om det er snakk om grønne eller blomstrende potteplanter, så skaper det hygge og lunhet. I tillegg får du et friskere hjem og renere luft. Schrader Gartneri produserer et rikt utvalg av inneplanter hele året. Les mer om våre inneplanter. 

 
 
 WebPublish - Bysant AS          
Schrader Gartnteri